Начало на реферати

Доклад за дейността на Нестле ООД БългарияПо традиция фабриката участва със своето производство почти ежегодно на Пловдивския панаир и печели редица медали за качество и отличен вкус.

В унисон с традициите разработването на нови продукти и подобряване на качеството на вече съществуващите са едни от главните приоритети на компанията. Целите са да се осигури най-високо качество, отговарящо на изискванията на потребителя. Правят се много инвестиции за нови производствени линии, нови технологии, откриване на нови работни места, обучение на персонала, избор на най-добрите суровини и доставчици, грижа за здравето на консуматора. През последната година компанията NESTLy значително разширява и развива основния си бизнес и предлага на потребителите висококачествени и разнообразни продукти, довели до удвояване на пазарните дялове. Нестле България АД е един от най-големите стратегически инвеститори на българския пазар в сферата на хранителната промишленост. Общият брой на работните места в компанията надхвърля 1 100.

Продуктовата гама на
Нестле България е изключително богата детски храни, кулинарни продукти, шоколади, шоколадови бонбони, десерти, шоколадови и обикновени бисквити, млечни продукти, зърнени закуски, храни за домашни любимци и други.
През годините компанията се усъвършенства и предлага разнообразни хранителни продукти с отлично качество.
Защото Добрата Храна води до Добър Живот!

В момента на родният ни пазар се предлагат следните продукти:


1. Вече повече от 70 години NESCAFy^ e най-успешната марка кафе в света. NESCAFy^ е запазена търговска марка на NESTLy^. И не е случаен фактът, че NESCAFy^ е наричано най-обичаното кафе в света и е една от малкото марки, която се е превърнала в нарицателно за самия продукт.От появата си до днес NESCAFy^ e синоним на качествено ароматно разтворимо кафе.


Доклад за дейността на Нестле ООД България facebook image
Публикувано от: Иванка Ганчева

Анализ и контрола на отпадъчни води от неорганични производства 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.