Начало на реферати

Диадора


Техническата еволюция на продуктите върви паралелно с успешното спонсориране на известни спортисти. Компанията постоянно търси нови научни подходи, които да направят продуктите й по-качествени. Като част от този начин на развитие “Диадора” сключва договор за сътрудничество с миланския биоинженерен център.

От една страна изискванията на нарастващия брой спортисти трябва да бъдат посрещнати, а от друга техническите решения направени в лабораторни условия трябва да бъдат приложени в продуктите за обикновените потребители.

През 90-те спортът става глобален феномен, следен във всяка част на света. “Диадора се справя в този период благодарение на сътрудничеството си с нови шампиони, екпериментирайки с нови технологични решения и стил на различните продукти, които произвежда. Едни от най-значимите сътрудничества са с Роберто Баджо, Марко Ван Бастен(трикратен носител на Златната топка), Джордж Уеа, Джанлука Виали, Джузепе Синьори, Джим Къриер, Евгени Кафелников, Горан Иванишевич, Густаво Куертен и др. В днешно време Диадоро има договори с Франческо Тоти, Пипо и Симоне Индзаги, Мартин Йоргенсен Николас Кифер, Масимо Амброзини и др. На 30 юни, 1998г “Инвикта”, компания за производство на футболна екипировка, беше закупена от “Диадора”. През 2008г “Диадора СпА” подписа споразумение с “Уин Ханверки Холдингс Лтд”, образувайки новата компания “Уинор Интернешънел Компани”, която притежава правата върху марката “Диадора” в Китай, Хонг Конг и Макау. Тя произвежда, дистрибутира и продава от името на “Диадора” на територията на тези страни.


Диадора facebook image
Публикувано от: Пламена Генадиева

Анализ и контрола на отпадъчни води от неорганични производства 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.