Забравена парола?
Начало на реферати

Бизнесплан - сладкарници Неделя


  1. АНАЛИТИЧНО РЕЗЮМЕЦелта на настоящия бизнес план за дейността на верига сладкарници Неделя е да позволи на фирмата да разшири присъствието си в столицата , както и да осигури пазар и в провинцията за предлаганата широка гама сладкарски изделия.

Веригата включва девет сладкарници в София , които се зареждат ежедневно с торти , произведени в цех също собственост на фирмата . Пълният капацитет на цеха е десет пъти по-голям от производството , което се наблюдава в момента .


ПОЛЕЗНОСТ ЗА ОБЩЕСТВОТО


Хората вярват , че сладкото успокоява и им помага да преживеят трудностите . Сигурно лекарство срещу лошото настроение са тортите на сладкарска къща Неделя . Всяка една от деветте сладкарници е уникална по своя дизайн , стил и удобство . Усеща се желанието на собствениците да доставят удоволствие на клиента и да превърнат сладкарницата в къс зеленина и спокойствие от стреса на забързания ден .

Уютната обстановка и специалните климатици , които не позволяват на помещенията да се задимят , привличат всеки родител , който иска да зарадва детето си с парче торта .

Изисканият интериор превръща сладкарниците удобно място за бизнес среща на чаша кафе или коняк .

Качеството и вкуса на предлаганите изделия могат да се опитат и в домашна обстановка , като за улеснение на клиента просто бъде набран някой от телефоните на сладкарниците .

Фирмата предоставя работа на сто души , като при изпълнение на настоящия план ще разкрие нови работни места в краткосрочен и средносрочен период .


МИСИЯ


Фирмата следва политика , насочена към задоволяване нуждите на всички , които обичат сладко , без да се ангажира изцяло с детската възрастова група , въпреки че тя е подложена на най-агресивна рекламна атака .

ВИЗИЯ


Основният стремеж на организацията е да се утвърди на пазара в София и провинцията като лидер в производството на торти с оригинално оформление и високо качество на сравнително достъпни цени . За налагането на марката Неделя като престижна в имиджовата реклама се залага предимно на календари и брошури с изчистен дизайн и преобладаващ син фон . Според направените проучвания , консуматорът най-лесно асоциира синия и червения

Бизнесплан - сладкарници Неделя facebook image
Публикувано от: Иван Стоянов

Подобни материалиБизнесплан - сладкарници Неделя 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.