Начало на реферати

Бизнес план - Ресторант


Ресторант КАПРИЗ ще бъде нов, средно голям ресторант, разположен в планинския курорт Боровец. Разполага с двадесет и пет маси. Идеята е ресторанта да предлага на своите клиенти необходимото внимание и уважение, за да се чувства всеки от тях като наш най-важен гост. В тази насока отговорник салон посреща с усмивка всеки, който влезе, и учтиво ги настанява.

Създаваме уют и комфорт в приятна обстановка и задушевна атмосфера, допълнени от красящите всяка маса живи цветя и свещи.

Сепаретата дават чувство за уединение, което прави ресторанта ни годен за бизнес обеди и вечери. Чистотата на масите, приборите, и чашите е от жизнена важност затова всичко бива гледано под лупа преди да се предложи на клиента. Предлагаме богат избор на ястия от европейската и българската кухня. За по-добра представа за ястията, които се предлагат, сме осигурили снимков материал в менюто, който да покаже, но и да изкуши.

Така ние не предлагаме на гостите си просто храна, а им осигуряваме възможност да се насладят на прекрасния вкус на блюдата, приготвени от майстори-готвачи.


3.Предварителни данни, прогнози и информация


3.1 Предимства за бизнеса в дадения регион

Курортът предлага великолепни възможности за почивка през цялата година. Лятото е прохладно, а снежната зима мека. Но истинското му очарование може да се види и почувства през зимата. Тогава хармонията с природата е пълна. Отличните възможности за зимни спортове и най-вече за ски, привличат хиляди почитатели на планината от България и от чужбина. На тяхно разположение са над 45 км разнообразни по трудност ски-писти, групирани в 3 района: Ситняково-Мартинови бараки - 8 писти, Маркуджик - 4 писти и Ястребец - 3 писти. Пистите Ястребец са най-класни и на тях се провеждат всички по-значими ски-състезания в курорта. Десетки километри са и пистите за ски-бягане и биатлон.

Курортът е бил вече два пъти домакин на Световната купа по ски- алпийски дисциплини, затова и нашият хотел предлага ски услуги, които смятаме че ще оформят една част от печалбата на настоящия хотел. Наличието на силен туристически ресурс в лицето на исторически и културни забележителности,

Бизнес план - Ресторант facebook image
Публикувано от: Петър Петров

Подобни материалиБизнес план - Ресторант 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.