Начало на реферати

Анализ на продуктите "грижа за кожата" на фирма "Advise"Продуктите на фирма "Advise" са козметични продукти,осигуряващи идеална грижа за кожата на лицето и тялото.Мотото на Фирмата гласи:" За да изглежда лицето ви свежо и с разкошен тен, не винаги се изискват много усилия и пари. Няколко малки хитринки ще ви помогнат да изглеждате и да се чувствате превъзходно."


Все по-голям е интересът към продуктите на фирмата,което им осигурява трайно място на пазара и им помага да навлязат в своята фаза на развитие.Това,с което фирмата привлича все повече клиенти е голямата продуктова линия,която предлага на пазара.Какво предлага фирмата на своите клиенти:


Срещу лишеи.Мийте лицето си всяка вечер с магданозена вода, приготвена като запарка от щипка ситно нариазан магданоз поставен за 10мин. В 100мл. Вряща вода или като разреден сок от магданоз:1 супена лъжица сок,разтворен в 100мл. Хладка вода.След това намажете с лосиона "ADVISE" срещу лишеи.


За хубав тен. В продължение на 2 седмици правете следното:сутрин и вечер намазвайте лицето с тампон, натопен с мляко за тен "ADVISE". Оставете да засъхне.След това прилагаите процедурата веднъж дневно.Анализ на продуктите "грижа за кожата" на фирма "Advise" facebook image
Публикувано от: Светлана Радославова

Анализ и контрола на отпадъчни води от неорганични производства 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.