Забравена парола?
Начало на реферати

Анализ и усъвършенстване на инженеринга на строителна фирма1.Въвеждаща част

1.1 Представяне на предприятието обект на проекта за усъвършенстване. Местоположение и организационна структура


ПИ-2 ПРОЕКТ ЕООД е регистрирана на 22 ноември 2004 г. с Решение 1 на софийски градски съд и има БУЛСТАТ 131334255. Фирмата е основана от Аделина Петева. Адреса на регистрация е ж.к Дианабад, бл. 19, вх. Г, ап. 82. Адреса на управление е бул. Черни връх 57. Фирмата притежава сертификат за управление на качество ISO 9001. Организационната структура на фирмата се състои от:

  1. Административно управленски персонал

  2. Научнотехнически и производствен персонал


Съотношението между тези подструктури е 1:25, което позволява оптимално използване на трудовия ресурс в цялата фирма, при максимално натоварване на кадрите. За намаляване на разходите персоналът за управление и административно обслужване на дейността е съкратен до възможния минимум. ПИ-2 ПРОЕКТ ЕООД по същността си е обособено предприятие по списъка на търговския закон със самостоятелен счетоводен отчет, баланс и банкови сметки. Чрез приходите от дейността се осигуряват разходите за издържане на фирмата и неговата инженерингова дейност за продуктово и технологично обновяване.1.2 Предмет на дейност на фирмата и технологични процеси


Основния предмет на дейност на фирмата е строителство от всякакъв вид. Специализацията на фирмата е инженерингови услуги по строително производство предназначено за гражданско и промишлено строителство, обществени сгради, граждански обекти и жилищно строителство.

При осъществяването на тази своя дейност фирмата раполага с необходимите материални и трудови ресурси, инвентар, гараж за малка, средна и тежка механизация, транспортни средства, помощно стопанство за заготовка на детайли и елементи,

Анализ и усъвършенстване на инженеринга на строителна фирма facebook image

Подобни материалиАнализ и усъвършенстване на инженеринга на строителна фирма 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.